Beste fotoservice

close

Fotomok

  • Verschillende soorten mokken
  • Voor rechts- en linkshandigen
  • Vaatwasmachinebestendig

Met onze aantrekkelijke designsjablonen maak je van verschillende types fotomokken in een handomdraai een beeldschoon kunstwerk om de dag met een lach te beginnen.

Vanaf € 11,99*

Nu online maken

Wakker worden met je gepersonaliseerde mok

Keramische fotomok

Deze mok van kwalitatieve keramiek kan voor links - en rechtshandigen worden bedrukt met je lievelingsfoto en is door de speciale coating geschikt voor de vaatwasmachine. De tas is 9,5 cm met een diameter van 8 cm en het bedrukbare oppervlak is 9,6 x 8 cm.

 
 

 

 
 

Porseleinen fotomok

De eerste slok koffie of thee in de ochtend - een echt plezier. Met deze kwalitatieve wit, glanzende porseleinen tas krijgen deze momenten in de toekomst nog meer smaak. Je favoriete foto wordt op kwalitatief porselein gedrukt en wordt vervolgens afgewerkt met een beschermende coating zodat je mok ook vaatwasbestendig is. Door de iets dunnere en gestroomlijnde vorm van deze fotomok ligt ze bijzonder goed in de hand. De mok is 10,9 cm hoog met een bedrukbaar oppervalk van 8 x 18 cm. Een ideaal geschenkidee.

Panoramamok

Door het extra grote bedrukbare vlak van 19 x 8 cm kan je je lievelingsfoto helemaal rondom bewonderen. De vele kleurrijke designs geven je foto het juiste kader en zorgen bovendien voor heel wat creatieve vrijheid. Dankzij de speciale coating is de panoramamok ook geschikt voor de vaatwasmachine.

Panoramamok met binnenkleur

Je foto wordt in panoramaformaat rondom opgedrukt op het bedrukbare vlak van 19 x 8 cm zodat je van alle kanten de foto kan bewonderen. De binnenkant van deze keramische mok is naar wens rood, blauw, groen, geel of zwart. Zo begin je de dag met een gekleurd randje.

Magische mok

Zodra je je magische mok vult met hete vloeistof, verschijnt je persoonlijke foto. Eens de mok terug afkoelt, verdwijnt de foto en wordt de mok weer gewoon zwart. Dit proces kan willekeurig vaak worden herhaald. Naar wens kan je ook creatieve designs voor je foto gebruiken. De mok is keramiek wit met een zwarte thermocoating zodat je mok ook vaatwasbestendig is. Het bedrukbare vlak voor je foto is 9,6 x 8 cm op je mok van 9,5 cm met een diameter van 8 cm.

Magische mok panorama

Welke foto gaat er schuil achter de zwarte thermocoating?  Kom erachter door deze te vullen met hete vloeistof. Eens de mok terug afkoelt, verdwijnt de foto en wordt de mok weer gewoon zwart.  Het bedrukbare vlak voor je foto is hier 19 x 8 cm op je mok van 9,5 cm met een diameter van 8 cm.  Je foto wordt dus rondom bedrukt.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotocadeau telt 6 tot 8 werkdagen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling wordt verzonden.

Afhalen in de winkel

Voor het afhalen in de winkel zijn de verwerkingskosten € 1,39.