Beste fotoservice

close

Foto- en ansichtkaarten

  • Enkelzijdige kaarten in diverse formaten
  • Tal van designs voor elke gelegenheid
  • Set van 10 stuks

Iets leuks te verkondigen? Met deze foto- en postkaarten kan je alle wensen of uitnodigingen versturen naar wie je maar wil. Deze kaarten hebben geen vouw maar zijn wel aan beide kanten te bedrukken en bieden zo toch voldoende plaats voor leuke boodschappen.

Vanaf € 4,90*

Nu online maken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Wensen voor een geboorte, een huwelijk, uitnodigingen voor een feestje of Kerstwensen: zelf gemaakte wenskaarten zijn het bewijs dat je aan iemand denkt. De vreugde is des te groter wanneer een kaart je verrast, niet alleen inhoudelijk, maar ook in vorm en kleur. Onze foto- en postkaarten zijn daarvoor ideaal.

Op deze diverse formaten kan je jouw foto mooi centraal zetten en kan je zelf kiezen uit passende designs voor elke gelegenheid. De fotokaart wordt afgedrukt op glanzend fotopapier, de dubbele kaarten drukken we af op 300 g/m² standaard papier en de ansichtkaarten bestaan uit 270 g/m² papier met laminering. We leveren je 10 kaarten met bijpassende enveloppen. Enkel de ansichtkaarten worden zonder enveloppen geleverd.

Prijzen en formaten

Fotowenskaarten 10 x 18 cm € 4,90*
Dubbelzijdige wenskaarten 10 x 14 cm € 10,99*
Dubbelzijdige wenskaarten 10 x 21 cm € 12,99*
Dubbelzijdige wenskaarten 14 x 14 cm € 12,99*
Ansichtkaarten 10 x 15 cm
Ansichtkaarten 10 x 21 cm

 

 

 

 

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je wenskaarten telt 4 tot 6 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.